Din varukorg

Innehåller 0 varor för totalt 0 kr
Till kundvagnen ▼
Fri frakt över 699 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

VECKANS DEAL - 50% rabatt!
Nya Satisfyer Pearl Diver, 199 kr
Gäller t.o.m 2022-05-22

Bli Affiliate

Joyland.se är en av Sveriges största e-handelsbutiker inom sexleksaker och intimprodukter. Intresset för sexleksaker och sexuell njutning är större än någonsin och idag ses vuxenleksaker av många som en naturlig krydda för mer njutning och förhöjd livskvalitet. Med en öppenhet och förändrad bild av sexleksaker har också intresset blivit stort på sociala plattformar. Webbplatser som social plattform har ofta en anpassad och relevant målgrupp som vi gärna vill nå ut till.

Vill du vara en affiliate för Joyland är det viktigt för oss att du har en webbplats som når vår specifika målgrupp (män och kvinnor över 18 år) och som har ett intresse för sexleksaker och intimprodukter. Marknadsföringen av Joyland ska kännas genuin och vara relevant till ditt innehåll på din sociala medieplattform.

Affiliatemarknadsföring är kort och gott en helt resultatbaserad form av marknadsföring. Bedriver du en webbplats får möjlighet att marknadsföra produkter åt oss på Joyland. Du länkar till vår webbutik och om dina följare köper produkter via länkarna får du en 18 procent av försäljningen. Svårare än så är det inte.

Som affiliate till Joyland får du provision på alla beställningar som du förmedlar via spårningslänkar. Bedriver du en webbplats med större räckvidd finns det möjlighet till en högre provision mot ökad synlighet.

Vi på Joyland samarbetar med det pålitliga och erfarna affiliatenätverket Adrecord så du kan känna dig trygg och säker i ditt samarbete med oss.

Ansök till vårt affiliateprogram via Adrecord här >

Varför Joyland?

  • Välkända varumärken som är lätta att sälja.
  • Utbud av marknadens mest populära sexleksaker.
  • Lockande kampanjer med proffsigt annonsmaterial att tillgå.
  • Stort utbud av banners som du kan använda för marknadsföring.
  • Statistikrapportering där du enkelt kan följa din provision.
  • Joyland är välkända för snabb service och hög kundnöjdhet.

Hur kommer jag i gång?

Ansök till vårt affiliatenätverk genom att klicka på länken ovan.

Placera spårningsbara affiliatelänkar eller banner på din sociala medieplattform. Adrecord har mycket bra support och kan hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar.

Kom i gång med en aktiv marknadsföring och förvandla din webbplats till en lönsam verksamhet eller sidoinkomst!