Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

️💥 Veckans Bästa Deals 💥
Upp till 80% rabatt på utvalda produkter.

Vi samarbetar med influencers/affiliates

Joyland.se är en av Sveriges största e-handelsbutiker inom sexleksaker och intimprodukter. Intresset för sexleksaker och sexuell njutning är större än någonsin och idag ses vuxenleksaker av många som en naturlig krydda för mer njutning och förhöjd livskvalitet. Med en öppenhet och förändrad bild av sexleksaker har också intresset blivit stort på sociala plattformar.

Är du en influencer eller bedriver en webbplats med en relevant målgrupp är du mer än välkommen att börja samarbeta med oss genom prestationsbaserad marknadsföring.

Vi på Joyland samarbetar med det pålitliga och erfarna affiliate- och influencernätverket Adrecord så du kan känna dig trygg och säker i ditt samarbete med oss.

Influencer Marketing

Bli en del av Interlaced Influencers och börja samarbeta med oss genom adlinks och betalda samarbeten. På plattformen kan du enkelt ansöka till våra aktiva kampanjer som du känner matchar din kanal. För att marknadsföra Joyland delar du dina adlinks eller rabattkoder i dina sociala kanaler och berättar om produkter du gillar.

När dina följare köper produkter efter att ha klickat på din adlink eller använder din personliga rabattkod tjänar du 18% i provision per godkänd försäljning. Vi har också kampanjer där vi erbjuder ett fast arvode och produktutskick i kombination med 18% provision per sale.

Ansök till vårt influencerprogram via Adrecord här >

Bli Affiliate

Webbplatser som social plattform har ofta en anpassad och relevant målgrupp som vi gärna vill nå ut till. Vill du vara en affiliate för Joyland är det viktigt för oss att du har en webbplats som når vår specifika målgrupp (män och kvinnor över 18 år) och som har ett intresse för sexleksaker och intimprodukter. Marknadsföringen av Joyland ska kännas genuin och vara relevant till ditt innehåll på din sociala medieplattform.

Affiliatemarknadsföring är kort och gott en helt resultatbaserad form av marknadsföring. Bedriver du en webbplats får möjlighet att marknadsföra produkter åt oss på Joyland. Du länkar till vår webbutik och om dina följare köper produkter via länkarna får du en 18 procent av försäljningen. Svårare än så är det inte.

Som affiliate till Joyland får du provision på alla beställningar som du förmedlar via spårningslänkar. Bedriver du en webbplats med större räckvidd finns det möjlighet till en högre provision mot ökad synlighet.

Ansök till vårt affiliateprogram via Adrecord här >

Varför Joyland?

  • Välkända varumärken som är lätta att sälja.
  • Utbud av marknadens mest populära sexleksaker.
  • Lockande kampanjer med proffsigt annonsmaterial att tillgå.
  • Stort utbud av banners som du kan använda för marknadsföring.
  • Statistikrapportering där du enkelt kan följa din provision.
  • Joyland är välkända för snabb service och hög kundnöjdhet.

Hur kommer jag i gång?

Ansök till vårt influencer- och affiliatenätverk genom att klicka på respektive länk ovan.

Affiliate: Placera spårningsbara affiliatelänkar eller banner på din sociala medieplattform.

Influencer: Ansök till våra kampanjer och dela dina adlinks eller rabattkoder i dina sociala kanaler.

Adrecord har mycket bra support och kan hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar.

Kom i gång med en aktiv marknadsföring och förvandla din webbplats/sociala medieplattform till en lönsam verksamhet eller sidoinkomst!