Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Trygg och snabb leverans
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

️☀️ Sommar-Outlet - Spara upp till 85% ☀️
Hundratals prissänkta produkter

Vanliga frågor

Här hittar du de vanligaste frågorna på Joyland. Om svaret du söker inte finns nedan är du varmt välkommen att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst för snabbt svar just på din fråga.

Beställning

Kan någon se vad jag beställt?

Nej, din leverans sker alltid med diskret avsändare (JLAB) och med neutral förpackning för att ingen ska kunna gissa innehållet, inte ens personalen på utlämningsstället. För din trygghet står det ingenstans utanpå paketet vad det innehåller.

Vi har tystnadsplikt och avslöjar aldrig för någon utomstående vad som beställts, så vida inte särskilda skäl föreligger, t ex på begäran av åklagare eller polis.

Vad står det på fakturan/kontoutdraget?

  • Fakturabetalning: En faktura skickas från Klarna till din e-postadress. För att värna om din integritet skickas ingen faktura via vanlig post. När du betalat din faktura står endast Klarna som betalningsmottagare på ditt kontoutdrag, vilket gör att betalningen inte kan härledas till Joyland.
  • Kort- eller direktbetalning: Om du gör ett köp med kort- eller direktbetalning visar kontoutdraget endast "Klarna/JL".

Går det avboka min beställning?

Så länge din beställning inte lämnat vårt lager har du möjlighet att avboka den. Då vi packar och levererar snabbt måste avbeställningen ske omgående. Kontakta oss via telefon eller e-post för att få bekräftat om avbokning för din order är möjligt.

Om vi redan hunnit skicka beställningen måste du lösa ut den och sedan returnera paketet till oss. I detta fall står du själv för returfrakten.

Varför har jag inte fått min orderbekräftelse?

Det händer ibland att orderbekräftelsen hamnar i skräpkorgen, titta isåfall efter den där. I sällsynta fall kan orderbekräftelsen filtreras bort helt av din e-postleverantör. Även om orderbekräftelsen inte når dig så har vi alltid mottagit din order och kommer skicka den omgående.

Kan jag beställa via telefon?

Nej, det är dessvärre inte möjligt! Ring oss på 0480 - 22 999 måndag-fredag mellan 08.00 - 15.00 så guidar vi dig gärna om du behöver hjälp med att lägga en beställning via våran hemsida.

Leverans

Vad har ni för leveranstid?

Normal leveranstid inom Sverige är 1-4 vardagar.

Leverans till länder utanför Sverige sker med Bring eller UPS. Aktuella leveranstider till utlandet visas i kassan.

Vad kostar frakten?

Joylands fraktkostnader sträcker sig från 29 kr och uppåt, beroende på leveransens vikt och storlek. Detta för att det ska vara förmånligt att även göra mindre beställningar. Order över 995 kr skickas alltid fraktfritt.

Vad är det för skillnad på paket och varubrev?

  • Paket: Skickas alltid till ombud för personlig uthämtning.
  • Varubrev: Skickas direkt till din brevlåda om det får plats. Skrymmande varubrev hämtas ut hos närmsta postombud.

Paket skickas med PostNord eller DB Schenker beroende på vilken transportör du väljer. Dessa är spårbara med försändelse-id. Varubrev skickas med PostNord och är spårbara på Postnord.se.

Kan jag hämta min beställning hos er?

Det är tyvärr inte möjligt att hämta din beställning på plats. För att hålla låga priser, hög effektivitet och snabba leveranser har vi valt att satsa helhjärtat på e-handel.

Skickar ni till utlandet?

Ja, vi är glada att meddela att Joyland.se även erbjuder leverans till våra nordiska grannar Finland och Danmark! Du som bor i Norge kan handla på Joyland.no och via Joyland.eu levererar vi till de flesta länder inom EU.

Produkter

Varför startar inte min produkt?

I vår felsökningsguide tar vi upp de vanligaste orsakerna till att produkter ej startar.

Hur hittar jag rätt batterier till min leksak?

Vi har skapat en batteriguide så att du enkelt kan hitta rätt batterier.

Hur sköter jag min sexleksak på bästa sätt?

Läs våra skötselråd för praktiska tips och viktig information om hur du tar hand om dina leksaker.

Vilken typ av glidmedel ska jag välja?

Läs vår glidmedelsguide där vi klargör skillnaderna mellan vattenbaserat, silikonbaserat och hybridglidmedel.

Kan jag använda sexleksaker när jag är gravid?

Så länge graviditeten är normal är det helt ofarligt att använda sexleksaker. Fostret ligger väl skyddat i livmodern och kommer aldrig i kontakt med dina leksaker. När du närmar dig slutet av graviditeten bör du vara försiktig med hårdare stötar. Var lyhörd på din kropps signaler, skulle det göra ont eller kännas obehagligt avslutar du leken.

Under graviditeten är det extra viktigt att hålla god hygien av sina sexleksaker. Rengör dina produkter med ett bakteriedödande rengöringsmedel före och efter varje användning för att förhindra infektioner.

Materialet i dina leksaker spelar också en viktig roll. Undvik produkter som innehåller Ftlater, vilket är en tillsats som ibland används för att göra plast mjukare. Vissa forskare menar att Ftlater kan störa fosterutvecklingen. Ftlater är idag relativt ovanligt i sexleksaker, men förekommer tyvärr fortfarande i vissa billigare produkter.

För att vara på den säkra sidan bör du hålla dig till produkter tillverkade i silikon, hårdplast och produkter som uppges vara Ftalatfria.

I våra specifikationer under produktbeskrivningarna kan du se om sexleksakerna är fria från just Ftalater.

Övrigt

Är det tryggt att handla på Joyland?

Om du känner dig osäker inför ditt köp rekommenderar vi att du läser vår artikel om hur du väljer rätt sexbutik. Där tar vi upp allt som Joyland AB står för.

Hur gör jag knipövningar?

I vår knipövningsguide hittar du tips och information om hur du effektivt kan träna upp din bäckenbottenmuskulatur.