Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

Om Joyland

Joyland AB grundar sig i en stark drivkraft att hjälpa människor till ett bättre samliv och högre livskvalitet. Vi vill inspirera till konsten att njuta av nuet. Detta har blivit nyckeln till vår framgång och genomsyrar ständigt vår verksamhet.

För alla preferenser och plånböcker

Vår ambition är att erbjuda dig Sveriges bredaste och mest variationsrika utbud av sexleksaker och intimprodukter. På Joyland finns alltid något för alla – oavsett plånbok och preferens. I vårt stora utbud hittar du noggrant utvalda kvalitetsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi ger alltid mer

Joyland gör alltid sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd! Till exempel strävar vi alltid efter att vara först ut i Sverige med de hetaste produktnyheterna.

Ett av våra motton är att du aldrig ska betala mer än nödvändigt, varken för produkterna eller frakten. Därför erbjuder vi frakt från 29 kr samt fri frakt vid beställning över 995 kr. Vi levererar dessutom blixtsnabbt - Beställ innan kl 14.00 så skickas ditt paket samma dag.

Vårt fräscha kontor och lager på 500 kvm ligger mitt i centrala Kalmar. Tack vare moderna logistiksystem och optimerat lager packar och utlevererar vi hundratals beställningar dagligen. Den höga produktomsättning garanterar att du alltid får nya och fräscha produkter.

Med snabb och tillmötesgående kundtjänst garanterar vi att du alltid kan känna dig trygg hos oss, både inför och efter ditt köp. Läs gärna vår checklista vid val av sexbutik för att få en tydligare bild av hur vi arbetar.

Positiva medarbetare

Vi som jobbar på Joyland är ett glatt, målmedvetet och kreativt gäng med gedigen kunskap om de produkter vi säljer. Kort och gott; Vi brinner för det vi gör!

Joyland utbildar kontinuerligt sin personal för att hålla en hög kompetensnivå och säkerställa att vi lever upp till dina förväntningar.

Sikte mot framtiden

Ett av framtidsmålen för Joyland AB är att år 2025 vara Sveriges ledande återförsäljare av intimprodukter. Vi arbetar kontinuerligt med att hitta nya spännande produkter, utöka sortimentet och förbättra din shoppingupplevelse.

Kontakta oss gärna om du har några funderingar, eller tips på nya produkter som du tycker ska ingå i vårt sortiment.

För en bättre värld

För oss är hållbarhet en central fråga som genomsyrar alla våra beslut - läs mer om detta i vår hållbarhetspolicy. När du handlar på Joyland hjälper du dessutom oss att fortsätta stödja Världsnaturfonden WWF och Missing People Sweden. Tillsammans kan vi bidra till en lite bättre värld!

WWF Företagsgåva
Missing People Sweden

Citat från våra kunder

Joylands kundtjänst
Vår hjälpsamma, trevliga och snabba kundtjänst finns tillgänglig både via telefon och e-post.

Joylands lageravdelning
På Joyland har vi över 8000 produkter i eget lager - för diskret och supersnabb leverans hem till dig.

Regionförbundet
Joyland AB har erhållit stöd från Regionförbundet i Kalmar län. Vi tackar ödmjukast för ert förtroende.

Joyland 1 år
Den 14 februari 2015, en minnesvärd dag då Joyland firade 1 år på nätet.


Vi omfattas av PriceRunners Köpgaranti, vilket skyddar dig som konsument när du handlar på internet.