Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 699 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

Din bästa Fleshlight-Guide

Fleshlight är världens mest sålda onanileksak för män någonsin – och det finns goda skäl. Fleshlight erbjuder ett stort utbud av onaniprodukter med unika utformningar som tar dina solostunder till nya höjder. Givetvis kan du även låta din partner vara med på din erotiska resa.

5 anledningar till att köpa en Fleshlight

Simulera känslan av verkligt sex

Det patenterade materialet SUPERSKIN™ är nyckeln till att simulera känslan av riktig hud på ett kroppssäkert sätt.

Stor variation för allas behov

Fleshlight erbjuder ett stort utbud av olika storlekar, former och texturer för att tillfredsställa dina behov och preferenser. Du kan vara säker på att du hittar en modell som är rätt för dig.

Justerbara sugeffekter

Med hjälp av locket på baksidan kan du skapa justera vakuumet och skapa skönt stimulerande sugeffekter. På så sätt kan du själv bestämma intensitetsnivå.

Träna upp din uthållighet

Fleshlights Stamina-modeller kan hjälpa dig att träna upp din uthållighet. Med dess stimulerande insida får du verkligen öva på att hålla emot så du framöver kan prestera maximalt med din partner.

Diskret och lätt att rengöra

Med enkel skötsel och underhåll kommer din Fleshlight hålla många år framöver. Den kan också förvaras diskret och tas med smidigt på resan.

Vi svarar på de vanligaste frågorna

Vad är en Fleshlight?

En Fleshlight är en manlig masturbator som är designad för att simulera känslan av sexuell penetrering. Insidan är mjuk, följsam och oftast texturerad för att ge extra stimulans.

Det robusta plasthöljet runt sleeven är utformat som en ficklampa för göra produkten så diskret som möjligt. Idag finns också många andra Fleshlight-modeller som har andra spännande utformningar.

Fleshlights är inte bara framtagna för att förbättra dina onanistunder. De kan också ta förspelet med din partner till nästa nivå.

Hur känns en Fleshlight?

Många beskriver känslan av en Fleshlight som en mix av en avsugning och vaginalt samlag. Materialet känns som äkta hud för att ge en så realistisk känsla som möjligt tillsammans med vattenbaserat glidmedel.

De olika strukturerna på insidan stimulerar och känns på olika sätt. Vissa ger en riktigt tajt och sugande stimulans medan andra ger lite mer försiktig stimulans.

Hur använder jag en Fleshlight?

Skruva av locket på din Fleshlight. Applicera vattenbaserat glidmedel på din penis och vid öppning på din Fleshlight. För in din penis i öppningen och penetrera den så långt in som du önskar. För sedan din Fleshlight fram och tillbaka över din penis för att simulera känslan av riktigt sex.

För att göra känslan ännu skönare kan du använda ett värmande eller kylande glidmedel. Du kan också spola den under varmt vatten alternativt värma upp din masturbator med hjälp av Fleshlights Sleeve Warmer för att göra känslan så realistisk som möjligt.

Vissa Fleshlight-modeller har ett lock baktill som du kan skruva på för att skapa en sugande effekt och tajtare känsla. Efter användning följer du råden för skötsel och rengöring.

Passar Fleshlight alla storlekar?

En Fleshlight är stretchig för att passa de flesta storlekar. Dock kan tajtheten och intensitetsnivån skilja sig åt beroende på vilken sleeve-textur du väljer. En för tajt sleeve kan kännas obehaglig medan en för stor sleeve kan ge för lite stimulans.

Det är inte bara storleken som avgör vilken sleeve som känns skönast för dig. Det beror också på hur intensiv känslan ska vara. Den tajtaste sleeven behöver nödvänligvis inte vara den mest stimulerande – det är också texturerna på insidan som avgör.

Generellt kan vi säga att en Fleshlight ska passa alla oavsett storlek. Men för att få ut det mesta av din njutning kan det vara bra att ta tajthet och i sleeve-textur i beaktandet vid val av Fleshlight. Det är också viktigt att använda vattenbaserat glidmedel för bästa möjlig känsla.

Vilken Fleshlight ska jag välja?

Fleshlight finns i många olika varianter med helt unika texturer som ger olika känslor. Att veta vilken Fleshlight du ska välja kan vara svårt och det finns inget enkelt svar. Dels beror valet på vilken intensitetsnivå du önskar, dels vilken öppning du vill penetrera. Du bör också ta din storlek i beaktandet när du väljer din sleeve.

Här kommer några tips du kan fundera på innan du köper din Fleshlight

Modeller 
Fleshlight finns i många olika modeller.

Klassikern - Den mest populära är standardstorleken som både finns som avgjutningar av vuxenstjärnor eller andra mer futuristiska varianter.

Mer kompakt - Vill du ha en lite mindre variant finns Fleshlight Go eller Flight. Lite mer diskreta och smidiga att ta med på resan.

PartnerlekQuickshot är den minsta modellen för dig som vill ha en smidig upplevelse. Det är öppen på båda sidor och kan därför användas under oralsex med din partner.

Längre ner på sidan presenterar vi några av de mest populära modellerna.

Öppningar
När du väljer din Fleshlight kan du fundera på vilken sexupplevelse du är ute efter. Vill du simulera vaginalt sex, en skön avsugning eller intensivt analsex? Det finns Fleshlights formade som både mun, vagina och anus – så välj helt enkelt den öppning som gör dig mest upphetsad.

Det finns också mer neutrala och futuristiska öppningar för dig som tänder på det.

Fantasier
Vill du låta dina fantasier styra valet av Fleshlight? Med serien Fleshlight Girls får du möjlighet att uppleva hur det är att ha sex med din favoritstjärna. Serien innehåller nämligen realistiska avgjutningar från kända porrstjärnor. När du hittat din favorit behöver du bara välja vilken öppning du önskar.

För dig som vill ha en manlig avgjutning finns serien Fleshjack Boys.

Texturer
Att välja textur på din Fleshlight kan vara det svåraste valet. Det finns otroligt många olika texturer där varje utformning ger en helt unik känsla och intensitet beroende på tajthet och framträdande strukturer.

Det handlar till stor del av att gå lite på känsla men det finns några saker du kan fundera på innan du väljer. Du bör också ta hänsyn till din storlek.

Hur tajt vill du att känslan ska vara? - Kolla hur tajt insidan ser ut att vara och jämför med andra modeller.

Hur stimulerande ska känslan vara? - Ju mer framträdande och invecklade texturerna är desto mer intensiv blir känslan.

Vill du träna din uthållighet? - Då ska du helt klart välja en Stamina-textur. Den unika texturen med små kuddar är utformad för effektiv och stimulerande träning.

Måste jag använda glidmedel?

Vi rekommenderar helt klart att du använder glidmedel till din Fleshlight oavsett modell. Det finns egentligen två anledningar till detta.

Med ett glidmedel minskar friktionen vilket ger en betydligt skönare och mer realistisk känsla när du penetrerar den. Dessutom ökar livslängden på din Fleshlight när du använder glidmedel. Friktionen minskar vilket gör att den inte slits lika mycket.

Tänk på att endast använda ett vattenbaserat glidmedel då ett silikonbaserat kan förstöra materialet. Fleshlight’s egna glidmedel Fleshlube kan vi varmt tipsa om. Dessa finns både som värmande, kylande och neutrala.

Kan jag använda Fleshlight i dusch/bad?

Det går utmärkt att använda din Fleshlight i duschen eller badet. Känslan kan dessutom bli ännu skönare då sleeven värms upp av det varma vattnet. Tänk dock på att inte låta din Fleshlight komma i kontakt med tvål då materialet kan ta skada.

Vill du få ut så mycket som möjligt av din upplevelse i duschen rekommenderar Fleshlight Shower Mount. Det är en sugkoppsbas som du kan fästa på plana ytor för att njuta handsfree.

Vad finns det för tillbehör till Fleshlight?

Sleeve Warmer: Värmer upp din Fleshlight på cirka 10 minuter för en mer realistisk känsla.

Shower Mount: Sugkoppsbas så du kan fästa din Fleshlight på plana ytor och frigöra händerna.

Universal Launch: Stroking-simulator som ger dig en automatiserad upplevelse med din Fleshlight.

FleshLube: Vattenbaserat glidmedel för optimal känsla. Finns i fyra varianter: neutral, värmande, kylande och anal.

Fleshwash: Antibakteriell rengöringsspray för en ren och fräsch Fleshlight.

Renewing Powder: Förlänger livslängden på din Fleshlight och behåller den sköna känslan.

Hur rengör jag min Fleshlight?

Att rengöra din Fleshlight är viktigt ur en hygienisk synpunkt med också för att förlänga livslängden på det realistiska materialet. Den goda nyheten är att Fleshlight är lätta att rengöra. Du följer bara stegen nedan.

Avlägsna sleeven
Ta bort både över- och underlocket på din Fleshlight och avlägsna sleeven från fodralet. Fodralet kan tvättas med vatten och tvål och ställas åt sidan för att torka.

Spola igenom sleeven
Spola igenom din Fleshlight-sleeve med ljummet vatten för att skölja ur eventuellt glidmedel eller kroppsvätskor. Tänk på att inte använda tvål eller för varmt vatten då det kan försämra materialet.

Spraya med leksaksrengörning
Spraya sleevens in- och utsida med en rengöringsspray, gärna Fleshlights egna Fleshwash för att upprätthålla högsta hygien och hämma bakterietillväxt.

Låt sleeven torka
Innan du förvarar din Fleshlight är det viktigt att den är helt torr. Låt den lufttorka eller använd en handduk/mikrofiberduk för att torka den torr. Ju mer texturer sleeven har, desto längre tid tar det för den att bli helt torr.

Renewing Powder
När du har rengjort din Fleshlight kan den kännas lite klibbig. För att öka livslängden och upprätthålla den realistiska och mjuka känslan rekommenderar vi att du pudrar ett lager av Fleshlight’s Renewing Powder på in- och utsidan när den helt har torkat. Placera sedan sleeven i dess fodral innan förvaring.

Hur tar jag hand om min Fleshlight på bästa sätt?

Förutom att använda vattenbaserat glidmedel och följa råden för skötsel och rengöring finns ett gäng andra tips för att maximera livslängden på din Fleshlight.

 • Förvara din Fleshlight i dess fodral
 • Förvara eventuella ytterligare insatser i separata förvaringspåsar
 • Använd Fleshlight Renewing Powder för att behålla den silkeslena känslan på din Fleshlight
 • Använd inte talk på din Fleshlight
 • Använd inte silikonbaserat glidmedel med din Fleshlight
 • Använd inte tvål eller andra icke-kompatibla rengöringsmedel på din Fleshlight
 • Dela inte sin Fleshlight med någon annan

Joyland tipsar

Fleshlight Boost Bang Fleshlight Universal Launch

7 saker du inte visste om Fleshlight's historia

1. Steve Shubin, tidigare polis i Los Angeles, är mannen bakom Fleshlight.

2. I mitten av 1990-talet väntade Steve och hans fru tvillingar vilket innebar en högriskgraviditet (pga. av frus ålder) och hon rekommenderades att inte ha sex. Steve kände då att han behövde någon sexuell stand-in. Marknaden var full av uppblåsbara budget-dockor som inte tilltalade och det var då idén föddes om att skapa en egen sexleksak.

3. Shubin investerade $50,000 i att uppfinna det patenterade SuperSkin-materialet.

4. År 1995 introducerades de första produkterna som i princip var sleeves med vagina- och analöppningar. Dessa sålde inte och Steve insåg att han behövde göra produkterna mer diskreta – det var då han kom på fodralet, designat som en ficklampa.

5. Shubin patenterade sin produkt 1997, sex år senare hade 80 000 Fleshlight’s sålts och redan 2011 hade över 5 miljoner exemplar sålts.

6. Shubin menar att tricket är att sexleksakerna ska tilltala användarens fantasier utan att vara för obscena. Designen måste vara mycket diskret, tilltalande, snygg och smakfull.

7. Idag säljs Fleshlight över hela världen är världens mest sålda sexleksaker för män.

Fleshlights olika modeller

Fleshlight finns i många olika modeller och utformningar. Gemensamt för alla är att de är framtagna för din njutning. Förutom att ge en realistisk stimulans kan en Fleshlight också få fantasin att flöda, förbättra din uthållighet och krydda era intima partnerlekar.

Här kommer en liten guide för de mest populära modellerna som kanske kan hjälpa dig att välja den Fleshlight som passar dig bäst.

Fleshlight Pink Lady - Den tidlösa klassikern!

Pink Lady är originalet och startskottet för Fleshlights enorma framgångar. Trots sin ålder håller dessa masturbatorer fortfarande världsklass och köps av såväl återkommande som nya kunder. Om du är ute efter en klassisk och tidslös Fleshlight så är Pink Lady produkten för dig.

 • -15%
  Pink Lady, Original
  699 kr 595 kr
  Fleshlight Pink Lady Pink Lady, Original
  Världens, genom tiderna, mest sålda lösvagina. Mjuk, skön och realistisk.
  I lager
 • Pink Lady, Value Pack
  999 kr 895 kr
  Fleshlight Pink Lady Pink Lady, Value Pack
  Kitet för dig som älskar solosex och vill ha ett kit med allt du behöver.
  I lager
 • Pink Lady, Heavenly
  649 kr
  Fleshlight Pink Lady Pink Lady, Heavenly
  Realistisk lösvagina med en stimulerade textur för en skön penisstimulans.
  I lager
 • -19%
  Pink Lady, Mini-Lotus
  799 kr 649 kr
  Fleshlight Pink Lady Pink Lady, Mini-Lotus
  Realistisk lösvagina med en av Fleshlights mest populära textur för penisstimulans.
  I lager

Fleshlight Girls - Får fantasin att flöda!

Fleshlight Girls är Fleshlights mest populära serie av realistiska masturbatorer. Serien innehåller avgjutningar av vagina, anal eller mun från kända vuxenstjärnor världen över. Varje Fleshlight Girl har sin unika textur på insidan, specifikt framtagen för att ge en verklighetstrogen känsla av sex med just den stjärnan.

 • -13%
  Kenzie Reeves Creampuff
  795 kr 695 kr
  Fleshlight Girls Kenzie Reeves Creampuff
  Lösvagina, formad efter Kenzie Reeves, med en tajt och helt unik textur.
  I lager
 • -13%
  Stoya, Destroya
  799 kr 695 kr
  Fleshlight Girls Stoya, Destroya
  En av de mest populära och unika texturerna. Träng in i Stoya och njut!
  I lager
 • -13%
  Eliza Ibarra, Ethereal
  799 kr 695 kr
  Fleshlight Girls Eliza Ibarra, Ethereal
  Lösvagina, formad efter Eliza Ibarra, med en alldeles underbar textur.
  I lager
 • -13%
  Autumn Falls, Cream
  799 kr 695 kr
  Fleshlight Girls Autumn Falls, Cream
  Lösvagina, formad efter Autumn Falls, med en förstklassig textur.
  I lager
 • -13%
  Elsa Jean, Tasty
  799 kr 695 kr
  Fleshlight Girls Elsa Jean, Tasty
  Lösvagina, formad efter Elsa Jean, med en tajt och varierande textur.
  I lager
 • -13%
  Eva Lovia, Spice
  799 kr 695 kr
  Fleshlight Girls Eva Lovia, Spice
  Den exotiska porraktrisen Eva Lovia vill att du tränger in i hennes tighta anal.
  I lager
 • -13%
  Mia Malkova, Boss Level
  799 kr 695 kr
  Fleshlight Girls Mia Malkova, Boss Level
  Låt Mia Malkovas sexiga rumpa ta dina onanistunder till nästa nivå.
  I lager

Fleshlight Stamina - Öka din uthållighet!

Fleshlight Stamina simulerar känslan av samlag, vilket hjälper dig att öka din sexuella uthållighet och teknik. Med en av de mest stimulerande texturerna får du verkligen öva på att hålla emot - om du klarar 10 min med din Fleshlight klarar du garanterat dubbelt så länge med din partner. Pausa när du är på väg att komma och fortsatt när upphetsningen inte är lika intensiv.

 • STU Value Pack
  1099 kr 995 kr
  Fleshlight STU STU Value Pack
  Ett kit med en Fleshlight STU, talk, glidmedel, rengöring samt ett väggfäste.
  I lager
 • -14%
  Fleshlight STU
  699 kr 598 kr
  Fleshlight STU Fleshlight STU
  Förbättra din sexuella uthållighet med denna innovativa produkt.
  I lager
 • Quickshot Stamina
  395 kr
  Fleshlight Quickshot Quickshot Stamina
  Smidig onanileksak med stimulerande texturer som tränar upp din uthållighet.
  I lager
 • Stamina Go Unit
  595 kr
  Fleshlight Go Stamina Go Unit
  Smidig onanileksak med stimulerande texturer som tränar upp din uthållighet.
  I lager

Quickshot - För onani eller partnerlekar!

Quickshot är mindre än halva storleken av Fleshlight-originalet vilket gör den väldigt praktisk, smidig och resevänlig. Det är optimala onaniprodukten för dig som älskar att endast behöva lägga tid på det som verkligen får dig att njuta, nämligen stimulansen av din penis. Med två öppna sidor är den också perfekt för gemensam onani, förspel eller under oralsex för att göra känslas ännu mer intensiv.

 • -14%
  Quickshot, Riley Reid
  499 kr 429 kr
  Fleshlight Quickshot Quickshot, Riley Reid
  Smidig onaniprodukt med öppningar utformade efter Riley Reid.
  I lager
 • Quickshot, Vantage Pack
  495 kr
  Fleshlight Quickshot Quickshot, Vantage Pack
  Perfekt kit med onaniprodukten Quickshot, glidmedel och rengöringsmedel.
  I lager
 • -13%
  Quickshot Vantage
  399 kr 349 kr
  Fleshlight Quickshot Quickshot Vantage
  Njut av att den transparenta färgen gör att du kan se varje stöt du gör.
  I lager
 • Quickshot Stamina
  395 kr
  Fleshlight Quickshot Quickshot Stamina
  Smidig onanileksak med stimulerande texturer som tränar upp din uthållighet.
  I lager

Glidmedel/Rengöring - För känsla & hygien!

För att undvika obehaglig friktion och uppleva bästa möjliga känsla rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med din Fleshlight. Fleshlube är Fleshlights egna glidmedel och finns i fyra olika varianter: neutral, värmande, kylande och anal.

Rengör med vatten och Fleshwash som är Fleshlight egna antibakteriella rengöringsspray. Avsluta med Fleshlights Renewing Powder för att hålla materialet i absolut nyskick.

 • -28%
  FleshLube Water, 100ml
  179 kr 129 kr
  Vattenbaserat glidmedel som ger ett skönt glid, speciellt framtaget av Fleshlight.
  I lager
 • -17%
  FleshLube Fire, 100ml
  179 kr 149 kr
  Ett vattenbaserat glidmedel med värmande effekt, speciellt framtaget för fleshlight.
  I lager
 • -34%
  FleshLube Ice, 100ml
  179 kr 119 kr
  Ett vattenbaserat glidmedel med en kylande effekt och bra glidförmåga.
  I lager
 • FleshLube Anal, 100ml
  129 kr
  Långvarigt och effektivt glidmedel, perfekt vid analsex eller med din Fleshlight.
  I lager
 • -17%
  Fleshwash, 100ml
  119 kr 99 kr
  Fleshlight Fleshwash, 100ml
  Rengöringsspray, som snabbt gör din Fleshlight ren och fräsch.
  I lager
 • -23%
  Fleshlight Powder
  129 kr 99 kr
  Fleshlight Fleshlight Powder
  Pulver som fräschar upp din Fleshlight och ökar livslängden.
  I lager